Verzending & Bezorging

Amsterdam
Gratis voor alle bestellingen met de levering in Amsterdam

Voor bezorging in Amsterdam sturen we in de ochtend van de dag van jouw bezorging een e-mail en SMS met de bevestiging en aflevertijd.

Let op: Aangezien het om een levering gaat van bevroren goederen zal het product slechts 1 maal kunnen worden aangeboden. We gaan er daarom van uit dat je op moment van levering thuis bent.
Mocht jouw bestelling niet aan je kunnen worden aangeboden vanwege afwezigheid op de afgesproken tijd, dan zullen we voor de nieuwe levering €3.95 leveringskosten in rekening brengen (binnen Amsterdam). 

Nederland
Voor bestellingen met afleveradres minder dan 30KM vanaf Amsterdam zijn de kosten € 7,95.

Voor bestellingen met afleveradres meer dan 30KM vanaf Amsterdam zijn de kosten € 11,95. Deze prijs is gebaseerd op verzending via PostNL en de daarbij komende kosten voor de verpakking.

Wij bieden gratis levering voor alle bestellingen van meer dan € 120 binnen Nederland.

Op de dag van verzending ontvang je een bevestiging met Track & Trace. Via deze link kunt je de huidige bezorgstatus van jouw bestelling bekijken en volgen. 

Let op: Aangezien het om een levering gaat van bevroren goederen  gaan we er daarom van uit dat je op moment van levering thuis bent.
Mocht jouw bestelling niet aangeboden kunnen vanwege afwezigheid op de afgesproken tijd, dan zullen we voor de nieuwe levering opnieuw leveringskosten in rekening brengen.

In Amsterdam leveren wij op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag.

Buiten Amsterdam leveren wij op: Dinsdag, Woensdag en Donderdag. 

Uw bestelling wordt geleverd op de door u gekozen datum, deze zal worden vermeld in de factuur in uw e-mailbevestiging.

Wij bezorgen in heel Nederland

Binnen Amsterdam leveren wij de artikelen bij u aan door middel van gebruik van een koelbox. 

Buiten Amsterdam zullen de artikelen verpakt worden in een doos met milieuvriendelijke icepacks. 

Op alle zendingen van onze acai, pitaya, mango en andere bevroren fruitpurees gebruiken we milieuvriendelijk materiaal omdat we geloven in een meer bewuste, ecologische en recycleerbare manier van distributie.

Scroll naar top

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.