Fast power bowl

Over de hele wereld is acaibes een lieveling geworden van mensen die op zoek zijn naar een gezond en uitgebalanceerd dieet.

7 minuten

2 personen

Ontbijt en tussendoor

Met een geconcentreerde productie in het noordelijke deel van Brazilië, het regenwoud (Amazonas), heeft het fruit de wereld overgenomen vanwege zijn voedingsstoffen, unieke smaak en vereenvoudigde consumptie.

Zeer verantwoordelijk voor deze verspreiding, werd de acaibes in de kom het vlaggenschip van vele vestigingen gericht op dit publiek. Samen met granen en fruit kan het worden geconfronteerd met een van de 3 hoofdmaaltijden of een supplement om overdag meer energie te geven.

Fast-power-bowl-1024x768

Ingrediënten

1 bevroren banaan in stukjes
100 ml kokoswater
50 gr bevroren blauwe bessen
1 zakje Açai pulp
Handje ijsklontjes
2 el muesli
2 el geraspte kokos
6 aardbeien
Handje blauwe bessen

Benodigde keukenspullen
Blender

Bereiden

1. Doe de bevroren banaan samen met de bevroren blauwe bessen, een handje ijsklontjes, het kokoswater en de gepureerde Açai pulp in je blender.

2. Blend dit tot een gladde massa. Zorg er wel voor dat je blender ijsklontjes en bevroren fruit aan kan. Tip:Gebruik anders vers fruit.

3. In principe heb je nu een Açai smoothie. Maar ik ga er een smoothiebowl van maken. Giet de smoothie in 2 bowls, of maak 1 grote.

4. Garneer de Açai bowl met de muesli, geraspte kokos en wat aardbeien en verse blauwe bessen.

Serveer de Açai bowl meteen.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Scroll naar top

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.