Passion Fruit Chiapudding with Pumpkin Coconut Cream
Passion Fruit Chiapudding with Pumpkin Coconut Cream
Een heerlijke, voedzame chiapudding met de tropische smaak van passievrucht, gecombineerd met de rijke en romige pompoenkokoscrème. Perfect voor een gezond ontbijt of als verfrissend tussendoortje!
Ingrediënten
- 100 g passievruchtenpulp (@acaiamsterdam)
- 30 g chiazaden
- 100 ml kokosyoghurt
- 100 g pompoenpuree
- Pompoenkruid (optioneel)
- (Optioneel: ahornsiroop of vanille voor extra zoetheid)
Benodigde Keukenspullen
- Blender
- Pot of kom voor de chiapudding
Bereiding
-
Maak de chiapudding:
Voeg de passievruchtpulp, pompoenkruiden en chiazaden samen in een pot of kom.
Tip: Je kunt de passievruchtpulp al een beetje smelten, maar als je liever hebt, kun je de pulp ook in stukjes breken en deze langzaam laten smelten terwijl de chiazaden hun vloeistof opnemen. Zet dit mengsel minimaal 3 uur in de koelkast om de pudding te laten opstijven. -
Maak de pompoen-kokoscrème:
Meng de kokosyoghurt met de pompoenpuree. Je kunt ook ahornsiroop of vanille toevoegen voor extra zoetheid, afhankelijk van je smaak. -
Serveer:
Voeg de romige pompoen-kokoscrème toe aan de chiapudding.
Toppings: Top af met gedroogde moerbeien, schijfjes banaan en soja crispies voor extra crunch en smaak. -
Geniet!
Zet je heerlijk voedzame en tropische chiapudding met pompoen-kokoscrème in de koelkast en laat het genieten beginnen!
Deze Passion Fruit Chiapudding with Pumpkin Coconut Cream is een geweldige manier om de dag gezond en smakelijk te beginnen. Het bevat vezels voor een goede spijsvertering en is boordevol vitaminen en mineralen. Perfect als ontbijt of als verfrissend tussendoortje!