Passion Fruit Chiapudding with Pumpkin Coconut Cream

Passion Fruit Chiapudding with Pumpkin Coconut Cream

Passievruchten zijn een zeer sterke bron van vezels, wat een essentieel onderdeel is van een gezondheidsdieet, omdat het de stof is die een gezonde spijsvertering van voedsel en de regulatie van stoelgang mogelijk maakt.

7 min
2 personen
Ontbijt en tussendoor

Ingrediënten

100g passievruchtenpulp @acaiamsterdam

30g chiazaden

100ml kokosyoghurt

100g pompoenpuree

pompoenkruid

Benodigde keukenspullen
Blender

Bereiden

Voeg de passievruchtpulp, pompoenkruiden en chiazaden samen in een pot.

Voel je vrij om de passievrucht al te smelten, maar aangezien de chiazaden toch moeten zitten om de vloeistof op te nemen, kun je het ook net als ik in stukjes breken en zelf laten smelten. Zet dit minimaal 3 uur in de koelkast.

Meng de kokosyoghurt met pompoenpuree (optioneel om ahornsiroop/vanille toe te voegen voor meer zoetheid).

Voeg de pompoen-kokosroom toe aan de chiapudding. Top met gedroogde moerbeien, banaan, sojakrokantjes!

toppings:

moerbeien, banaan, soja crispies